duminică, 11 mai 2014

Inghetata de vanilie si ciocolata Ingrediente 500 ml frisca lichida, 100 g ciocolata alba, 100 g ciocolata cu lapte, 1 esenta vanilie, 2 foi gelatina pentru prajituri. Mod de preparare Batem spuma 300 ml frisca impreuna cu esenta de vanilie, apoi o punem la frigider in asteptarea celorlalte ingrediente. Masuram 100 ml frisca lichida pe care o incalzim astfel incat sa putem topi bucatile de ciocolata alba in ea. Punem intr-un vas cu apa rece la hidratat o foaie de gelatina apoi cand aceasta s-a hidratat o punem in crema calda amestecand pentru omogenizare. Se ia frisca spuma din frigider si se imparte in doua parti, prima parte amestecangu-se cu crema de ciocolata alba Repetam aceasta operatiune si pentru ciocolata cu lapte. in cele din urma asezam in caserola cele doua creme in straturi si le dam la congelator. Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu