vineri, 22 martie 2013
Lasagna vegetala
Ingrediente
piper, sare, dovlecei, ardei gras, ceapa, usturoi, ciuperci , vinete, sos de rosii , sos Bechamel , foi de lasagna
Metoda de preparare
Toate legumele se taie julien si se calesc in putin ulei de masline si usturoi, sare si piper, apoi se lasa la scurs.
Intr-o tava se pune sos de rosii si putin Bechamel, care se intind bine pe fundul tavii, apoi se pune un rand de foi de lasagna nefierte, apoi un strat de legume, iar sos rosu si bechamel, iar un strat de lasagana si tot asa pana obtinem patru straturi de lasagna si 3 de legume.
Deasupra se toarna din nou sos de rosii si Bechamel si se da la cuptor. Cand se scoate tava din cuptor se pune pe deasupra parmezan si se mai da putin la gratinat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu