vineri, 22 martie 2013

Salata detoxifianta de primavara cu avocado si spanac Ingrediente piper proaspat macinat , sare, ulei de masline, cateva boabe de seminte de amaranth, cativa germeni de lucerna, 1 ridichie, 1 pumn de seminte de dovleac, cateva frunze de loboda, cateva frunze de untisor, cateva frunze de leurda, cateva frunze de spanac , 1 avocado bine copt Metoda de preparare Beneficiile salatei detox: fructul de avocado mineralizeaza, spanacul alcalinizeaza si echilibreaza pH-ul, leurda reduce nivelul colesterolului si curata sangele, ridichea detoxifiaza, loboda revitalizeaza si vitaminizeaza, germenii de lucerna contin antioxidanti iar amaranth-ul este o sursa nebanuita de proteine. Fructul de avocado se spala si se taie in doua, se scoate samburele, iar cele doua jumatati se umplu cu salata facuta din ingredientele de mai sus, dreasa cu sare, piper si ulei de masline. Amaranth-ul se pune intr-o tigaie de fonta bine incinsa, si se agita bine pana cand majoritatea bobitelor infloresc. Cu floricelele de amaranth se decoreaza salata in "bolul" natural de avocado.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu