vineri, 22 martie 2013

Pasta de avocado si naut Ingrediente piper, sare, 1/2 ardei iute, 100ml ulei, 4-5 catei de usturoi, 1/2 lamaie, 250-300g naut fiert, 2 avocado Metoda de preparare Nautul se pune la inmuiat cu o zi inainte si se fierbe a doua zi, asemeni fasolei. Daca nu aveti timp pentru aceste treburi, puteti folosi nautul la conserva. Eu va recomand insa sa nu folositi conserve decat in cazuri de urgenta. Avocado se curata si se taie bucati, se stropeste imediat cu zeama de lamaie. Intr-un bol punem nautul, cu ceva din zeama in care a fiert, avocado, uleiul, usturoiul taiat felii, ardeiul iute si putina sare. Pasam cu un mixer vertical pana totul devine o pasta cremoasa. Daca este prea densa mai adugati un pic din zeama in care fiert nautul. Potriviti gustul cu sare, piper si eventual zeama de lamaie. Noi am servit aceasta bunatate cu niste lipii aburinde. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu