vineri, 22 martie 2013

Supa crema de morcovi Ingrediente piper, sare, coriandru proaspat , 4 linguri ulei de alune, 1 pumn de alune zdrobite, 1 pumn de masline verzi fara seminte, 2 bucati grepfrut curatate de piele, 1 crenguta de rozmarin proaspat , 150ml lapte, 1 crenguta cimbru proaspat , 1 catel de usturoi curatat si zdrobit, 750ml apa apa, 50g unt, 500g morcovi Metoda de preparare Taie morcovii in felii cat mai subtiri. Pune untul la topit intr-o tigaie mare, adauga morcovii si usturoiul si lasa-le la foc mediu 2-3 minute. Adauga apa, cimbrul si rozmarinul si condimenteaza totul cu sare si piper. Acopera tigaia cu un capac si lasa-le sa fiarba 5-6 minute. Scoate tigaia de pe foc si adauga laptele. Lasa totul sa se raceasca usor, dupa care transfera amestecul intr-un blender. Amesteca totul pana se omogenizeaza si pune la frigider 30 minute. Pentru a servi, imparte supa de morcovi in 4 portii. Asezoneaz-o cu grepfruit, masline, coriandru, alune zdrobite si ulei de alune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu