joi, 1 aprilie 2010

4 trucuri simple ce o vor mentine mereu indragostita de tine
Dar uiti ca, de obicei, detaliile si atentia zilnica o vor face sa te iubeasca si mai mult.
1. Ofera-i un cadou cand se asteapta cel mai putin
Se asteapta sa primeasca cadouri de ziua ei si de sarbatori, cand pe langa al tau, mai primeste si altele. Va fi mult mai placut si mai romantic daca o vei surprinde fara niciun motiv. Va intelege ca aceasta este o dovada directa a faptului ca o iubesti intr-adevar, fiindca fetele stiu cat de greu aleg barbatii un cadou.
Faptul ca el cumpara un cadou spontan si nu la o anumita ocazie, cum ar fi o zi de nastere – adica din obisnuinta – valoreaza cu atat mai mult, fiindca indica originalitate. Sigur ca nimeni nu se asteapta sa dai faliment. Pretul cadoului nu este important, ci valoarea sa este cea care conteaza – si aceasta nu se exprima intotdeauna in bani. Poti face sau alege cadoul chiar tu.
2. Ajut-o la treburile zilnice
Fa ceva in locul ei. Ti se poate parea un detaliu si nu iti va lua mult timp, dar va insemna enorm pentru ea… mai ales daca a avut o zi grea.
• Fa ceva de mancare,
• Mergi la magazin in locul ei,
• Spala vasele,
• Du gunoiul…
Daca preiei una dintre treburile care nu-i plac, ii arati ca iti pasa… si pentru ca o ajuti, ea are mai putine sarcini enervante de facut si, prin urmare, mai mult timp pentru voi doi.
3. Transforma-i o dorinta ascunsa in realitate
• Daca a spus de mai multe ori ca vrea sa calareasca, suna la un club de hipism si programeaza o prima lectie.
• Daca ii place sa danseze si vrea sa danseze cu tine (e bine daca nu esti chiar nepriceput), nu ezita si inscrieti-va la un curs de salsa sau la un alt dens care ii place.
• Daca stii ca vrea sa mearga la un concert, cumpara bilete si pune-le pe obglinda din baie. Va fi plina de entuziasm.
4. Spune-i ca arata fantastic
Nu te astepta ca vechea expresie „Arati bine” sa faca miracole. Fii mai precis si invata sa o observi mai bine. Se va bucura ca ai observat ca parul ii sta altfel decat de obicei sau ca poarta o rochie noua. Fa-i complimente veritabile, fiindca va observa imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu