joi, 1 aprilie 2010

Jocuri erotice pe canapea
Daca in imaginatia ta canapeaua nu este nimic mai mult decat un obiect pe care sa stai intins la televizor, permite-ne sa iti dezvaluim cateva secrete, ca sa te ajutam sa descoperi dimensiuni complet noi ale canapelei tale.
Iata cateva metode excelente sa iti imbogatesti confortul cu experiente erotice care iti vor face ziua de vis.
Pasul 1: Ai grija sa fie curata
Primul lucru pe care trebuie sa il faci ca sa poti sa te bucuri de jocuri fara griji, este curatenia. Probabil ca te gandesti ca e curata canapeaua ta, dar cu siguranta ea poate fi si mai curata.
Pasul 2: Transforma canapeaua intr-un palat al placerii
Pasul urmator este aspectul estetic al canapelei. Probabil ca iti place asa cum este, dar de ce sa nu o schimbi pentru o zi?
Pune pe ea perne moi: poti pune doua perne, cate una in fiecare parte, cu fete de perna de matase, in culoarea preferata
Din ce material este canapeaua? Este placut la atingere? Si daca stai pe ea gol… mai este placuta? Pune pe ea o patura mai moale. Daca esti pregatit sa investesti mai mult in placerea ta, incearca una de matase.
Pasul 3: Lasa confortul sa te rasfete
Trebuie sa ai la indemana, pentru un confort perfect, o patura foarte moale si usoara in care sa te poti inveli gol. Prin urmare, paturile aspre si grele ies din discutie.
Pasul 4: Creeaza o atmosfera senzuala
Creeaza un mediu senzual, cu lumina clar-obscura sau lumanari. Trage draperiile, ca sa nu ai senzatia neplacuta ca te priveste cineva. Creeaza un miros placut cu arome de:
• iasomie,
• trandafir,
• vanilie sau mosc, care vor spori atmosfera erotica.
Pasul 5: Ia accesoriile potrivite
Daca te rasfeti pe tine sau pe altcineva, trebuie sa te gandesti dinainte la tot ce iti va trebui langa canapea, ca sa nu trebuiasca sa te ridici inutil. Accesoriile depind de ceea ce vrei tu sa faci.
Daca, de pilda, te asteapta o noapte lunga, nu uita de o sticla cu apa si niste gustari. Restul ramane la latitudinea imaginatiei tale.
Pasul 6: Deconecteaza-te
Ultimul pas inainte de placerea pura. Opreste-ti telefonul si, pentru siguranta, mai verifica o data daca ai incuiat usa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu