joi, 1 aprilie 2010

Ce-i face pe barbati sa insele?
Se spune ca atunci cand juri in biserica dragoste si fidelitate eterna, asa trebuie sa fie. Iar drept rasplata familia este binecuvantata cu copii de dragul carora trebuie sa stai toata viata alaturi de omul ales.
Dupa ce femeile s-au emancipat si lumea a devenit mai libertina, divortul a devenit comun. Societatea ne-a invatat ca putem alege cu usurinta cu cine vrem sa traim, ce vrem sa acceptam si ce nu.
50 de ani mai tarziu, 50% dintre cupluri se despart. De ce?
Adevarul este ca sta in gena umana sa inselam, iar acum in sfarsit am dat voie acestei dorinte sa fie libera. Societatea moderna pune mai mult accent pe placere decat pe fidelitate, dragoste…
De ce simt barbatii nevoia sa insele mai mult decat femeile?
1. Sentimentul ca sunt “barbati adevarati”
Aceasta situatie apare cand relatia intra in rutina si isi pierde pasiunea de la inceput. Fiecare persoana rezolva aceasta problema cum crede in acel moment, dar din pacate unii barbati cauta sa-si demonstreze ca inca sunt in stare sa cucereasca, ca sunt atragatori si merg catre alte femei.
2. Lauda fara limite
Acei barbati care simt nevoia sa aiba mai multe femei in acelasi timp nu au de fapt inca de la inceput valori bine stabilite in viata. Si, daca este posibil, se mandresc si se lauda cu aceste cuceriri ale lor. Bineinteles, cu toate amanuntele picante.
3. Sunt confuzi
Unor barbati le este pur si simplu frica sa-si ia vreun angajament fata de o femeie. In momentul in care barbatul vede ca o relatie a devenit serioasa, se sperie. Multi dintre barbati incearca sa lamureasca aceasta problema cu partenera spunandu-i temerile lui. Altii cad “prada” farmecelor unei colege. Daca isi dau seama la timp ca le este mai bine alaturi de partenera, atunci se intorc la aceasta si nu mai pleaca.
4. Nu-si mai iubesc partenera
Se poate intampla. Chiar cand te-ai atasat mai mult de el, descoperi ca pe langa atractie a mai disparut si iubirea care va lega. Aratati mai mult ca un cuplu de prieteni buni care isi impart cheltuielile apartamentului. Din pacate ai ajuns sa fii colega lui de camera, de aceea nu e de mirare ca incepe sa iasa cat mai des in oras cu prietenii…
Ce trebuie sa faci cand te inseala?
Asculta-ti vocea interioara. De ce s-a ajuns in aceasta situatie, cu cine te-a inselat si de cate ori s-a intamplat?
Fiecare moment este dificil pentru cel inselat. Singurul sfat pe care il putem oferi este acela de a te gandi foarte daca merita sa stai cu un astfel de barbat. Mai ales daca aceasta nu a fost prima oara cand s-a intamplat si inselatul a devenit stilul lui de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu