joi, 1 aprilie 2010

Iubita te minte in fata?
5 semne sa o prinzi cu minciuna
Te-ai indoit vreodata de adevarul cuvintelor ce ies din gura ei seducatoare si apetisanta? Atunci cand gandeste un lucru, dar spune cu totul altceva, corpul este cel care o va da de gol. Iti voi dezvalui primele 5 semne din topul metodelor de detecatare a minciunilor.
1. Citeste-i buzele
Fii atent daca isi umezeste buzele cu limba, daca isi musca buzele sau daca este foarte vizibil inghititul salivei. Dupa psihologi, verbalizarea unui gand fals/ imaginat (minciuna)
Este perfect sincronizata cu contractarea muschilor responsabili de inghitit. Gura uscata se presupune ca este o alta consecinta a aceluias fapt.
2. Fii atent la detalii
Fii atent la cat de cursiv si logic este discursul ei;
• Repeta aceasi idée intr-o suta de feluri, fara ca de fapt sa spuna ceva anume?
• Iti raspunde la intrebare cu o alta intrebare?
In felurile acestea ea incearca sa castige timp in plus pentru a putea inventa ceva nou. Dar o data ce a inceput o asemenea poveste, ea o va aprofunda din ce in ce mai mult. ACUM este momentul sa o presezi cu intrebari legate de detail shi detalii ale detaliilor. De obicei in aceasta situatie care o obliga atat de inventeze o poveste cat si sa o verbalizeze ea se va incurca si se va bloca sau va spune lucruri total opuse fata de cele spuse anterior.
3. Cum vorbeste?
Ascult-o foarte atent. Fiecare tremurat din vocea ei, fiecare ridicare a tonului poate fi un semn ca ceva nu este in regula. Face pauze lungi atunci cand vorbeste? Poate ca are nevoie de ele pentru a veni cu noi idei.
Explozie de cuvinte si pur si simplu nu se poate opri din vorbit pana aproape de momentul in care a ramas aproape fara aer si atunci revine la o liniste anterioara.
4. Dar mainile?
Persoanele mincinoase isi ascund de obicei mainile – ori la spate ori incrucisandu-le. Daca este o mincinoasa mai experimentata si are un comportament de mintire studiat atunci ea va stii mai bine cum sa-si controleze mainile: ori vor atarna inerte pe langa corp, ori le va asheza pe o suprafata stabile.
5. Urmareste-i privirea
• Unul din cele mai usor de recunoscut semnele pe care le da corpul atunci cand o persoana minte sunt pupilele. Daca minte, pupilele ei se vor dilate.
• Exact inainte de a spune o minciuna privirea ei va fi foarte fixa. In schimb, odata ce minciuna a iesit ea va incepe sa clipeasca mai mult decat de obicei – aproape de 8 ori mai multe clipiri p minut. Se presupune ca, din moment ce in corp se acumuleaza destul de multa energie si tensiune in procesul de inventare, clipirea involuntara este modalitatea prin care aceasta tensiune se elibereaza;
• Privitul in jos, spre stanga sau spre dreapta si pleopele usor coborate este inca un semn ca raspunsul pe care il da nu este in totalitate adevarat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu