joi, 1 aprilie 2010

Cum sa seduci o femeie
Fii cel mai bun seducator din oras: cucereste-o fara cuvinte.
Putini barbati iubesc mall-urile desi acolo se gasesc cele mai multe femei. Asa ca nu fi reticent cand va trebuie sa te duci la cumparaturi data viitoare. Daca vezi o femeie atragatoare in timp ce alegi camasa, tine-o in fata si intreab-o din priviri daca iti sta bine cu ea si zambeste frumos.
Atractie in lift.....

Ti s-a intamplat vreodata sa te afli intr-un lift cu o femeie frumoasa si un barbat care tipa cat il tineau plamanii la telefon?

O situatie neplacuta insa poate fi folosita in favoarea ta: va uitati nemultumiti unul la celalalt, zambind cu subanteles. Este suficienta atractie intre voi? Chiar daca nu este asa, odata ce veti iesi din lift, situatia se poate transforma intr-un subiect de discutie.
....sau la supermarket

Cum poti aborda o femeie draguta intr-un supermarket? Floare la ureche: daca vrea sa cumpere fructe, apleaca-te "din greseala" spre cel pe care l-a ales si cere-ti scuze cu un zambet.

Sau in timp ce ea alege un anumit produs, arata-i cata experienta ai! Daca te gaseste atragator, discutia va incepe foarte repede.

Puterea cuvintelor frumoase

Odata ce ai deschis gura, cuvintele frumoase te pot duce departe daca stii cum sa le folosesti. Asa ca nu exagera cu complimentele si daca o faci alege niste replici originale.
Complimentele ar trebui sa fie sincere:

Fii atent si nu ii face complimente cu orice pret. Daca de exemplu ea este marunta si putin mai solida, nu-i spune ca e slaba si inalta. Va intelege ca este ca te prefaci.
Ai grija in ce masura lauzi o anumita trasatura a ei.

Daca pui prea mult accent pe aparenta, va crede ca o considera doar un obiect sexual iar daca pui accent doar pe inteligenta va crede ca nu o consideri atragatoare.
Da dovada de respect!

Laud-o, actionand ca un gentleman adevarat, dar o relatie bazata pe respect nu inseamna numai asta. Las-o sa vorbeasca, acorda atentie intereselor si parerilor ei fara sa pari un macho care stie sa faca orice si nu are nevoie de niciun ajutor.

Aroganta este unul dintre cele mai mari piedici in calea seducerii unei femei.
Fii relaxat si politicos!

Scapa de fanteziile ingrozitoare in care te imaginezi facand sex cu ea, chiar in timp ce ea incearca sa infiripe o conversatie. Lasa deoparte neglijeul si incerca un joculet: fa-o pe ea sa vorbeasca despre sex.

Spune-i un zvon despre celebritati: ai auzit ca X incearca nu stiu ce tenhica....
Totul trebuie sa fie spontan, astfel incat subiectele de conversatie sa vina de la sine.
Ce poti pierde?

Nimic! Daca vezi o femeie fermecatoare, nu ezita sa flirtezi cu ea, surprinde-i privirea de cat ai multe ori si zambeste-i. Nu-ti fie frica de a fi respins si incepe o conversatie cu ea, avand convingerea ca vei reusi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu